Cassola de polenta amb cansalada

Ingredients

  • 220 grams de formatge Emmental
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 mica de pebre
  • 170 grams de sèmola polenta
  • 1 mica de sal
  • 200 grams de cansalada fumada.

2 racions

Elaboració

Talla la cansalada a daus petits.
Porta a ebullició una cassola gran amb aigua i sal
Fregeix els daus de cansalada en una paella sense oli, durant uns minuts, fins que quedin cruixents i reserva.
Aboca a poc a poc a la cassola amb aigua bullent, la sémola de polenta, remena i cuina a foc lent, durant uns 15 minuts
Agrega el formatge ratllat i la mantega i barreja bé.
Finalment, afegeix els daus de cansalada reservats.
Assaona bé amb sal i pebre.
Aboca la polenta en una safata per enfornar i cou al forn a 220 graus durant uns 35 minuts o fins que la superfície agafi un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

396 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Faria per a un esmorzar dels bons, oi? Nyam nyam! ;-)
Joan Corminas diu:
Amic Moisès:
Per 2 persones jo posaria 1 cullerada de mantega, ja he rectificat la recepta.
Una abraçada. joan.c
Joan Corminas diu:
La polenta jo la faig sempre amb "BRAMATA", que és el blat de moro molt gruixut, necessita més tems de cocció, però és més gustosa. Una abraçada joan.c
Moisés de Tomás Rivas diu:
Grazie mille Maestro! M'he arxivat aquesta com a esmorzar ja que com saps, la sèmola és un esmorzar típic del sud dels EUA (Louisiana) i jo personalment me l'he fet molt de temps, amb ous.
Amb cansalada fumada (jo de vedella perquè procuro menjar kosher) ha de ser estupenda!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!