Cassola de polenta amb cansalada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 220 grams de formatge Emmental
  • 1 mica de pebre
  • 170 grams de sèmola polenta
  • 1 mica de sal
  • 200 grams de cansalada fumada.

2 racions

Elaboració

Talla la cansalada a daus petits.
Porta a ebullició una cassola gran amb aigua i sal
Fregeix els daus de cansalada en una paella sense oli, durant uns minuts, fins que quedin cruixents i reserva.
Aboca a poc a poc a la cassola amb aigua bullent, la sémola de polenta, remena i cuina a foc lent, durant uns 15 minuts
Agrega el formatge ratllat i la mantega i barreja bé.
Finalment, afegeix els daus de cansalada reservats.
Assaona bé amb sal i pebre.
Aboca la polenta en una safata per enfornar i cou al forn a 220 graus durant uns 35 minuts o fins que la superfície agafi un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

248 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!