Risotto amb col rissada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • ¾ de litre de brou vegetal
  • 90 grams de formatge
  • 1 clau
  • 1 cullerada d'oli
  • 400 grams d'arròs per risotto
  • 1 tros de ceba vermella
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 1 dl i ½ de vi blanc
  • 500 grams de col rissada

4 racions

Elaboració

Pica ben fina la ceba i els alls.
Treu les fulles exteriors de la col i renta les fulles restants.
Talla la col a tires fines.
Escalfa l'oli en una paella i fregeix la ceba i l'all.
Quan comença a agafar color agrega l'arròs i cuina a foc lent una estona, fins que transparenti.
Afegeix la col rissada i desglaça amb el vi blanc i el brou.
Cuina lentament fins que l'arròs estigui cuit.
Remena de tant en tant i afegeix més brou si cal.
Finalment, condimenta amb una mica de sal i pebre.
Ratlla el formatge i barreja la meitat en el risotto, l'altra meitat serveix a taula en un bol o bé espolsa'l pel damunt del risotto.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

134 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!