Cassola d'arròs i bolets
Ingredients
- 400 grams d'arròs
- 300 grams de bolets al teu gust
- 2 grans d'all
- 1 ceba tendre
- 4 cullerades de crema
- 2 boles de mozzarella
2 racions
Elaboració
Cuina l'arròs com sempre.
Neteja els bolets i talla a rodanxes fines.
Pela, la ceba tendra i talla en anelles fines.
Pela i tritura els alls.
Escalfa una mica d'oli en una paella i salta els bolets, els alls i les cebes tendres.
Agrega la crema i cuina suaument uns 3 minuts.
Talla la mozzarella a daus.
Afegeix l'arròs amb els bolets i condimenta amb sal i pebre.
Afegeix el formatge mozzarella, barreja bé el conjunt i deixa escalfar novament.
Serveix de seguida abans que es refredi la pasta.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1051 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c