Flam japonès en got
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
(per a 4 gots grans):
Pel caramel:
- 100 grams de sucre
- 75 ml d'aigua.
Per a la crema:
- 900 ml de llet
- 10 ous
- 180 grams de sucre
- 45 grams de mel.
Per a la caputxa de Bescuit:
- 1 ou
- 25 grams de sucre
- 25 grams de farina
- 10 grams de mel.
4 racions
Elaboració
Pel caramel:
Posa el sucre i l'aigua en un cassó i deixa bullir el sucre fins que es formi el caramel marró.
Mentre el caramel estigui encara calent, omple els gots a parts iguals i deixa refredar.
Per a la crema:
Col·loca els ous, la llet, el sucre i la mel en un bol i escalfa tot amb un bany d'aigua tèbia fins a formar una crema. (Hauria d'estar aprox. 75 graus calent.).
Passa la crema per un tamís fi perquè no quedin bombolles.
A continuació, omple els gots amb la crema, però sempre deixa una mica d'espai fins a la part superior.
Per a la caputxa de Bescuit:
Barreja l'ou batut, el sucre i la mel fins que s'espongin.
A continuació, agrega amb cura la farina.
Omple la massa com a tercera capa a tots els gots.
Cocció:
Col·loca els gots en una olla o cassola i aboca-hi aigua. A continuació, cou el flam al forn a 150 graus durant uns 40 a 45 minuts.
Deixeu refredar el flam acabat a la nevera unes 4 hores aproximadament.
Notes
Aquest flam és, un popular postra del Japó. També s'anomena "púding de caramel" o "purí". El flam només necessita uns quants ingredients i és molt fàcil de preparar. Al Japó, el "purí" és preferit per joves i grans, i en realitat es pot comprar com a producte acabat a qualsevol lloc dels supermercats.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1621 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c