Endívia belga fregida amb pomes i fruits secs
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 Endívies belgues
- 1 cullerada de mantega
- 1 cullerada de mel
- 1 raig de vinagre balsàmic
- 2 pomes
- 100 grams d'anous
- 1 grapat de sultanes
- Sal i pebre.
- ½ remet de farigola.
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Cou les endívies en una paella amb mantega i una mica de mel.
Afegeix les rodanxes de poma, les nous i les sultanes.
Agrega el vinagre (molt poc, només és per aromatitzar el cuinat)
Assaona amb sal i pebre, al gust i escampa una mica de farigola, pel damunt.
Cuina a foc baix, fins que les endívies belgues estiguin al punt cruixent, que a tu t'agradi.
La mel i el vinagre balsàmic, faciliten la caramel·lització.
														
Notes
Endívia és l'amanida d'hivern que ens agrada, i també si en tenim un paquet a la nevera.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1796 visites.
 1796 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 30 min.
 30 min. Postres i dolços
 Postres i dolços Salses
 Salses 
  Altres
 Altres Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram