Fricandó de vedella

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 750 gr. de vedella
  • 1 ceba mitjana
  • 1 tomàquet petit i madur
  • Bolets variats
  • 1 porro petit
  • Farina
  • Brou de verdures o aigua
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Passeu la carn per farina i fregiu-la en una paella, a foc baix. Desprès col•loqueu-la dins d’una cassola de fang.
Dins del mateix oli es fregeix la ceba, el porro i el tomàquet. Afegim dos cullerades de brou o aigua, el deixem bullir durant cinc minuts. A continuació colarem aquesta salsa damunt de la carn que tenim a la cassola. Afegirem els bolets i ho courem a foc lent durant uns 30 minuts. Abans de treure-la del foc, comprovarem que estigui ben cuita.

Notes

Podeu servir el Fricando amb un pure de patata


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1748 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: