Albergínies farcides
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya-Argentona
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 albergínies grans
- 1 ceba petita
- 1 safata de xampinyons
- 8 llagostins
- 3 cues de cranc (opcional)
- 1/2 l de llet
- Farina,
- Nou moscada
- Mantega,
- Formatge ratllat,
- Oli d’oliva,
- Sal
4 racions
Elaboració
Talleu les albergínies per la meitat, poseu-les en una
plata que pugui anar al forn, tireu-hi una mica de sal i un
rajolí d’oli i enforneu-les, quan estiguin cuites, les traieu
del forn i les buideu una mica amb una cullereta.
En una paella, ofegueu la ceba i els xampinyons
picats, i quan ja estiguin ben tous hi afegireu la carn
de les albergínies.
Peleu els llagostins, saleu-los i passeu-los per la paella, després els picareu i els afegireu al preparat, i, si us hi agrada, també hi podeu ajuntar les cues de cranc picades.
Amb les closques i els caps dels llagostins prepareu un fumet, amb aquest fumet, la mantega, la farina, la llet, la nou moscada i una miqueta de sal prepareu
una beixamel.
Farciu les albergínies amb el preparat i aboqueu per damunt la beixamel i el formatge ratllat.
Finalment, ho poseu al forn a gratinar uns 5 minuts.
Etiquetes:
Alberginies Llagostins Xampinyons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
699 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c