Albergínies farcides

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya-Argentona
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 albergínies grans
  • 1 ceba petita
  • 1 safata de xampinyons
  • 8 llagostins
  • 3 cues de cranc (opcional)
  • 1/2 l de llet
  • Farina,
  • Nou moscada
  • Mantega,
  • Formatge ratllat,
  • Oli d’oliva,
  • Sal
  •  
  •  
  •  

4 racions

Elaboració

Talleu les albergínies per la meitat, poseu-les en una
plata que pugui anar al forn, tireu-hi una mica de sal i un
rajolí d’oli i enforneu-les, quan estiguin cuites, les traieu
del forn i les buideu una mica amb una cullereta.
En una paella, ofegueu la ceba i els xampinyons
picats, i quan ja estiguin ben tous hi afegireu la carn
de les albergínies.
Peleu els llagostins, saleu-los i passeu-los per la paella, després els picareu i els afegireu al preparat, i, si us hi agrada, també hi podeu ajuntar les cues de cranc picades.
Amb les closques i els caps dels llagostins prepareu un fumet, amb aquest fumet, la mantega, la farina, la llet, la nou moscada i una miqueta de sal prepareu
una beixamel.
Farciu les albergínies amb el preparat i aboqueu per damunt la beixamel i el formatge ratllat.
Finalment, ho poseu al forn a gratinar uns 5 minuts.
 
 
 


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

922 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: