Pastís de macarrons i peix
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 grams de macarrons,
- Aigua,
- Sal,
- 500 grams de peix blanc,
Salsa de formatge:
- 30 grams de mantega,
- 30 grams de farina,
- 3 decilitres de llet,
- Condiment,
- Una mica de mostassa,
- I 100 grams de formatge ratllat.
4 racions
Elaboració
Bullir els macarrons en aigua salada fins que estiguin al dente.
Bullir a foc lent el peix en una mica d'aigua salada fins que estigui tendre però no tou.
Treure el peix de l'aigua i desfer en trossos grans, traient les espines.
Escalfar la mantega a la paella, afegir la farina i remenar a foc suau durant uns 3 minuts fins a aconseguir un "roux", separar del foc i afegir la llet gradualment i assaonar amb sal, una mica de pebre i nou moscada.
Deixar bullir fins que espesseixi una mica, afegir el formatge ratllat i no deixar bullir més.
Posar els macarrons escorreguts en una font per a forn, juntament amb el peix i cobrir amb la salsa de formatge.
Gratinar 2 o 3 minuts en el forn molt calent.
35min
Notes
Servir amb verdures (bròquil o amanida verda). Es pot escampar-hi pa ratllat i formatge abans de gratinar. La salsa de formatge, a qui li agradi, es pot fer amb un sofregit de ceba.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.