Pesto de llavors de carbassa

Ingredients

  • 75 grams de llavors de carbassa torrades en una paella sense oli,
  • 3 grans d'all,
  • ½ decilitre d'oli de llavors de carbassa o oli de colza,
  • ½ decilitre de brou de verdures,
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Col · locar les dents d'all i les llavors de carbassa en un recipient.
Triturar fins que quedi una pasta ben fina.
Afegeix l'oli i el brou de verdures i seguir triturant.
Quan estigui tot ben barrejat assaonar al gust.

Notes

Aquest pesto és molt apropiat per acompanyar unes cintes o tallarines, de l'amplada que prefereixis, i amb carn de vedella tallada a tires molt finites i fregides amb alguna espècie al teu gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

964 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: