Pesto de llavors de carbassa

Ingredients

  • 75 grams de llavors de carbassa torrades en una paella sense oli,
  • 3 grans d'all,
  • ½ decilitre d'oli de llavors de carbassa o oli de colza,
  • ½ decilitre de brou de verdures,
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Col · locar les dents d'all i les llavors de carbassa en un recipient.
Triturar fins que quedi una pasta ben fina.
Afegeix l'oli i el brou de verdures i seguir triturant.
Quan estigui tot ben barrejat assaonar al gust.

Notes

Aquest pesto és molt apropiat per acompanyar unes cintes o tallarines, de l'amplada que prefereixis, i amb carn de vedella tallada a tires molt finites i fregides amb alguna espècie al teu gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: