Conill amb olives trencades

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Conill trossejat
  • 200 g Olives trencades
  • 2 Cebes tallades a la juliana
  • 1 Porro tallat a rodanxes
  • 1 Pastanaga tallada a rodanxes
  • 1 fulla de Llorer
  • Timó
  • 1 copa de Vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Enrossiu el conill en una cassola amb oli.
Afegiu-hi les cebes, la pastanaga, el porro, el timó i el llorer.
Quan estigui tot sofregit feu-hi la reducció del vi blanc, afegiu-hi aigua i deixeu-ho coure.
Uns 15 minuts abans d’acabar la cocció afegiu-hi les olives trencades.
Poseu sal i pebre al final.

Notes

En lloc de vi blanc s’hi pot posar vi ranci.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1128 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: