Conill amb olives

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cuixes de conill
  • 1 tomaquet gros
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 2 grans d`all
  • 1 cano de canyella
  • 1 fulla de llorer
  • 1 presa de xocolata
  • 75 grams d`olives sevillanes
  • Vi ranci
  • Sal y pebre

4 racions

Elaboració

Salpebreu el conill i enrossiu-lo a foc viu, reserveulo,
Enrossiu igualment la ceba, l’all, la fulla de llorer i la canyella.
Quan ho tingueu tot ben ros, torneu-hi a incorporar el conill, amb el tomàquet (pelat i sense llavors) i una copeta de vi ranci i, amb el foc baix, feu-ho coure uns trenta minuts.
Passada aquesta estona, hi tirareu la xocolata, la pastanaga i les olives.
Allargueu-ho amb una mica d’aigua,
Comproveu el punt de sal i al cap de mitja hora més ja ho podreu servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

940 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: