Bledes a la florentina

Ingredients

  • 2 manats de bledes.
  • 400 grams de carn picada.
  • 1 ceba gran.
  • 2 grans d'all.
  • 3 cullerades d'oli d'oliva.
  • 1 dau de concentrat de carn.
  • 200 cc. de crema de llet.
  • Formatge ratllat per empolvorar.
  • Orenga.
  • Pebre.
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallar les tiges gruixudes i durs de les bledes, posar en una olla amb aigua bullint i deixar coure durant 3 minuts.
Després retirar, escórrer i deixar refredar.
Mentrestant, piquem la ceba i l'all en petits quadrets, els posem a la paella amb oli i cuinem durant 15 minuts, fins que estigui transparent. Després afegim la carn, condiments i salpebrem a gust.
Quan la carn estigui degudament cuita afegim la bleda prèviament ben picada i la crema de llet.
Cuinem a foc lent durant 1 minut més.
Si espessa massa, afegim una mica d'aigua de la cocció de les bledes.
Acompanyar amb patates fregides i / o arròs.
Escampar-formatge ratllat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1393 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: