Canelons a la Barcelonesa

Ingredients

  • 18 Plaques de canalons
  • 2 tasses de salsa beixamel espessa
  • 50 grams de mantega
  • 150 grams de ceba trinxada
  • 100 grams de fetge d'au
  • 250 grams de pernil
  • 1 copa de licor plena de xerès

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba en una cassola amb mantega.
Quan estigui tova, afegeix el fetge i el pernil.
Quan es vegi rostit incorpora el xerès i deixa que redueixi.
Pica ben fins als ingredients, afegeix la salsa beixamel i omple els canelons amb aquesta massa.
Arrebossa els canelons i fregeix en abundant oli calent.
Servir de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: