Canelons campestres
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 300 grams de carn magra de porc.
- 10 fetges de pollastre.
- 1 cervell de xai bullit.
- 40 grams de farina.
- 50 grams de mantega.
- 4 cullerades d'extracte de tomàquet.
- 250 grams de Llet.
- 1 ceba picada.
- 1 Tòfona petita ratllada
- Nou moscada.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Ofega la ceba amb l'oli, quan estigui tova afegeix la carn, els fetges i rosteix bé.
Tritura tot el conjunt juntament amb el cervell i afegeix el tomàquet.En recipient a part, fon la mantega, torra la farina i afegeix la llet, la tòfona, sal, pebre i la nou moscada, mescla i cou bé el conjunt.
Omple els canelons i es cobreix amb salsa beixamel
Serveix els canelons ben calents
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
836 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.