Ous enfonsats en nius d'espinacs
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de patates, bullides i pelades
- 2 escalunyes
- 2 grans d'all
- 2 cullerades de margarina
- 675 g d'espinacs congelats,
- 250 ml de nata
- Sal i pebre
- Nou moscada acabada de ratllar
- 4 ous
- 100 g Edam ratllat,
4 racions
Elaboració
Pela les escalunyes i l'all i talla en cubs, fregeix a la margarina, a foc lent i afegeix els espinacs, tapa i cuina fins que es descongelen els espinacs.
A continuació, afegeix al voltant de 2/3 de la crema i assaona al gust amb sal, pebre i nou moscada.
Deixa reposar durant 3 minuts.
Talla les patates i posa-les en una safata de forn greixada.
Distribueix els espinacs, en forma parella, sobre les patates.
Amb una cullera es fan 4 pous i en cada un d'ells es posa un ou cru.
Aboca la resta de la crema sobre els espinacs i distribueix el formatge edam per sobre, de manera que els ous quedin descoberts i siguin encara visibles.
Enforna en el forn prees calfat a 180 graus i cou durant uns 30 minuts.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
812 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.