Canelons de conill
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 600 grams de carn de conill desossada
- 1 endívia
- 1 ceba
- 2 ous durs
- 5 cullerades de formatge parmesà ratllat
- 20 grams de mantega
- Llorer en pols
- Ginebre a pols
- Farigola
- Nou moscada
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Ofega amb la mantega, la ceba i l'endívia tallada molt fina, afegeix el conill, els ous durs i el formatge
Condimenta amb sal i pebre, amb la farigola, el llorer i el ginebre en pols
Triture tot i omple els canelons
Cobreix els canelons amb salsa beixamel i gratina
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1004 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.