Tàrtar de truita fumada

Categoria:
Típica de: Svalbard i Jan Mayen
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de filets de truita fumada
  • 2 escalunyes
  • 1 manat d'anet
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • Sal y pebre
  • 1 cogombre
  • 2 cullerades de vinagre
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Pebre a les Flors
  • Amanida per guarnir

Elaboració

Els filets de truita, les escalunyes i anet tallar finament per separat.
Barreja el peix, la ceba i una mica d'anet.
Condimenta amb suc de llimona, sal i pebre.
Pele el cogombre, treu les llavors i talla el cogombre a daus petits.
Barreja amb la resta d'anet, el vinagre i l'oli.
Assaona amb el pebre a les flors i sal.
Distribueix el cogombre amb un anell de presetacio i prem lleugerament.
Distribueix per sobre el tàrtar de truita.
Treu els anell amb cura.
Guarneix amb amanida i serveix


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1819 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: