Canelons de rap

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 500 grams de rap sense espines.
  • 350 grams de gambes.
  • 75 grams de mantega.
  • 20 grams de farina.
  • 1 got de cava.
  • 1 dl. De xerès sec.
  • 1 ceba.
  • 1 fulla de llorer.
  • 1 pastanaga.
  • Api. Julivert i farigola.
  • ½ got d'aigua.
  • 6 cullerades de crema de llet.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Posa en un recipient, apte per a forn, el rap, les gambes, la pastanaga, el llorer, mitja ceba, l’api, el julivert, la farigola, mig got d'aigua i el cava.
Tapa i introdueix al forn de 20 a 25 minuts, sense que arribi a bullir.
En una paella amb la mantega, ofega la resta de la ceba picada, afegeix la farina i el xerès i deixa reduir.
Afegeix una tassa de brou de peix i crema de llet, i sense deixar de remenar incorpora el rap i les gambes prèviament tot ben d’esmicolat.
Salpebra al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!