Canelons de rap
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 500 grams de rap sense espines.
- 350 grams de gambes.
- 75 grams de mantega.
- 20 grams de farina.
- 1 got de cava.
- 1 dl. De xerès sec.
- 1 ceba.
- 1 fulla de llorer.
- 1 pastanaga.
- Api. Julivert i farigola.
- ½ got d'aigua.
- 6 cullerades de crema de llet.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Posa en un recipient, apte per a forn, el rap, les gambes, la pastanaga, el llorer, mitja ceba, l’api, el julivert, la farigola, mig got d'aigua i el cava.
Tapa i introdueix al forn de 20 a 25 minuts, sense que arribi a bullir.
En una paella amb la mantega, ofega la resta de la ceba picada, afegeix la farina i el xerès i deixa reduir.
Afegeix una tassa de brou de peix i crema de llet, i sense deixar de remenar incorpora el rap i les gambes prèviament tot ben d’esmicolat.
Salpebra al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1047 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c