Canelons d'hivern

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 150 grams de carn de vedella.
  • 60 grams de carn de porc.
  • 1 cervell de xai.
  • 200 grams d'escarola.
  • 200 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 2 ous durs.
  • 2 cullerades de concentrat de carn.
  • Molla de pa, remullada en caldo i escorreguda.
  • Oli. Orenga. I sal.

4 racions

Elaboració

Bull l'escarola.
En una cassola amb oli calent, fregeix la carn, l'escarola, la molla de pa, el parmesà, els ous durs i el cervell cuit, tot això ben picat.
Barreja molt bé amb la sal, l'orenga i el concentrat de carn.
Farceix els canelons, afegeix salsa beixamel i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

985 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: