Canelons a la florentina
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 1 quilo d'espinacs bullits, escorreguts i picats.
- 125 cc de crema de llet.
- 2 ous.
- 50 grams de mantega.
- 50 grams de formatge parmesà ratllat.
- Nou moscada.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola fon la mantega, afegeix els espinacs i ofega 10 minuts, a foc suau, remenant bé.
Bat els ous amb la crema de llet i el formatge parmesà i afegeix els espinacs.
Rectifica de sal i afegeix pebre i nou moscada, remena durant 2 minuts amb una espàtula de fusta.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa mixta de beixamel amb tomàquet.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
788 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.