Canelons de Quaresma

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 300 grams de lluç.
  • 300 grams de rap.
  • 5 gambes.
  • 2 rodanxes de pa.
  • 2 cullerades de concentrat de tomàquet.
  • 50 grams de formatge ratllat.
  • ½ decilitre de llet.
  • Oli, farina, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Pela les gambes i neteja el peix d'espines, sala, passa per farina i fregeix lleugerament.
En una cassola, amb 3 cullerades d'oli, posa el peix i les gambes i aixafa amb una espàtula de fusta.
Afegeix el concentrat de tomàquet, el formatge i el pa remullat en llet, i salpebra al gust.
Vigila que el peix no quedi sec.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa de fruits secs, escampa-hi formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

863 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: