Canelons a la Marinera

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 100 grams de gambes.
  • 1 llauna d'anxoves.
  • 1 llauna de tonyina petita.
  • 100 grams d'olives verdes sense pinyol i picades.
  • 1/2 quilo de tomàquets madurs.
  • 1 ceba picada.
  • 1 all picat.
  • 3 ous durs.
  • 2 cullerades de tàperes.
  • 4 cullerades d'oli.
  • Orenga.
  • Sal

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba i l'all, i quan estiguin daurats, afegeix les gambes picades, les anxoves, la tonyina, les tàperes, els ous durs i les olives.
Aixafa barrejant bé, fins a aconseguir una massa compacta.
En una cassola a part i a foc lent, posa els tomàquets, assaona amb orenga i sal i deixa fins a aconseguir una salsa espessa.
Incorpora a la massa anterior.
Omple els canelons i cobreix amb salsa de tomàquet i formatge


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

894 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: