Canelons al Formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 100 grams de formatge gruyere ratllat.
  • 150 grams de pèsols.
  • 80 grams de llengua cuita picada.
  • 20 grams de farina.
  • 200 grams de llet descremada.
  • 1 ou.
  • 1 ceba petita picada.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

En una cassola ofega la ceba, i quan estigui tova, afegeix la llengua i els pèsols i deixa daurar durant 10 minuts.
Afegeix la farina, la llet, i l'ou.
Salpebra al gust.
Retira la cassola del foc, incorporar el formatge i barrejar bé.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba, empolvora amb formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

863 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: