Crostini amb tomàquet fresc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta d'all en pols
  • 1 pa ciabatta, tallat a llesques
  • 250 g de tomàquets tallats a cuadrets
  • 1 culleradeta de vinagre balsàmic
  • 1 culleradeta d’alfàbrega
  • 1/2 culleradeta de farigola
  • 1 culleradeta d'orenga

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn
Barreja l'oli d'oliva amb l'all en pols i pinzella els dos costats de la llesca de xapata
Torra les llesques de xapata al forn o a la graella durant 2-3 minuts o fins que estiguin daurades
Mentrestant, col•loca els tomàquets en un bol, barreja bé amb l’oli d'oliva, el vinagre balsàmic, la farigola, l'alfàbrega i l'orenga
Estén els tomàquets assaonats sobre les llesques de pa i gaudeix de les torrades

Notes

Aquesta recepta clàssica de Crostini porta Italià a la teva cuina


Recepta de cuina de Crostini amb tomàquet fresc
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: