Crostini amb tomàquet fresc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta d'all en pols
  • 1 pa ciabatta, tallat a llesques
  • 250 g de tomàquets tallats a cuadrets
  • 1 culleradeta de vinagre balsàmic
  • 1 culleradeta d’alfàbrega
  • 1/2 culleradeta de farigola
  • 1 culleradeta d'orenga

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn
Barreja l'oli d'oliva amb l'all en pols i pinzella els dos costats de la llesca de xapata
Torra les llesques de xapata al forn o a la graella durant 2-3 minuts o fins que estiguin daurades
Mentrestant, col•loca els tomàquets en un bol, barreja bé amb l’oli d'oliva, el vinagre balsàmic, la farigola, l'alfàbrega i l'orenga
Estén els tomàquets assaonats sobre les llesques de pa i gaudeix de les torrades

Notes

Aquesta recepta clàssica de Crostini porta Italià a la teva cuina


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1469 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: