Crema de Suc de Poma i Pera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 5 dl de suc de poma
  • 100 g de sucre
  • 5 ous
  • 1 llimona
  • Nata muntada, segons el gust

4 racions

Elaboració

Calenta, però sense deixar que bulli, el suc de poma, el sucre, els ous batuts i el suc i la ratlladura de la llimona, sense deixar d'agitar.
Després retira del foc i deixa refredar.
En el moment de servir en copes de postres, agrega la crema batuda i decora amb unes fulles de menta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Òskar Haddock diu:
Te molt bona pinta, però i la pera?
David Gimeno i Ayuso diu:
Els ous, batuts?
Joan Corminas diu:
Estimat amic Bar haddock

El suc de poma, en el nostre país s’anomena “Süssmost” i s’obté pel premsat de les pomes i peres madures, el sabor és dolc o agre depenent de la fruita processada i el grau de maduresa, és dolsa quan en els últims dies de maduració s'emmagatzema mes fructosa, en la fruita.
Resumint, la pera està en el suc de poma, espero que aquestes línies t'hagi aclarit el sentit que se li dóna al suc de pera i poma
Amb les meves millors salutacions Joan.c
Joan Corminas diu:
Estimat amic David Gimeno:

En una crema sempre els ous van batuts.
Amb una forta abraçada Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: