Panadó de Pastanaga

Ingredients

  • 100 g de crema agra
  • 3 ous
  • 60 g de formatge ratllat dur / parmesà
  • 2 cullerades de pinyons
  • 100 g de farina
  • Sal, pebre i oli segons sigui necessari

4 racions

Elaboració

Pela la pastanaga, i ratlla finament.
A continuació, barrejar bé amb la farina, formatge, pinyons, ous i crema agra.
Assaona amb sal i pebre.
Calenta l'oli en una paella i forma una galeta amb una cullerada de barreja.
Fregeix breument per ambdós costats i serveix amb una amanida fresca o un dip. de crema de formatge.
En conte de pinyons pots fer sevir, avellanes mòltes gruixudes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: