Tires de Carn de Porc amb salsa de Nata, Bolets i Fideus

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

  • 500 g d'escalopes de porc
  • 200 g de bolets del tems, secs o xampinyons
  • 250 g de ceba
  • 250 g de fideus
  • Sal
  • 3 cullerades d'oli
  • Pebre blanc
  • 1 cullerada de farina
  • 200 g de crema batuda
  • 125 ml de vi, blanc, sec
  • 1/2 culleradeta de marduix, sec
  • 1/2 manat de julivert
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 tomàquet

4 racions

Elaboració

Renta la carn, asseca i talla les escalopes en tires.
Renta els bolets i talla per la meitat o a quarts, segons la mida.
Pela les cebes i talla en trossos.
Cou els fideus en aigua bullent amb sal, a foc lent, durant uns 8-10 minuts, escorre i reserva.
Escalfa l'oli en una paella gran.
Salta els bolets, retira i reserva.
Fregeix les tires de carn en unes quantes vegades a fi que no perdin el suc, assaona amb sal i pebre, agrega la ceba i salteja la barreja, escampa-hi farina i fregeix breument, afegeix el vi i la crema i porta a ebullició, afegeix els bolets reservats i el marduix i cuina a foc lent durant uns 5 minuts. Renta el julivert i pica finament.
Fon la mantega en una paella, afegeix els fideus i el julivert i salta breument.
Renta i pica finament el tomàquet.
Col•loca les tires de carn amb els bolets en una plata de servir i escampa els daus de tomàquet pel damunt
Serveix els fideus amb la carn amb bolets acompanyats amb un vi rosat ben fresc


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1195 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Un anònim em demana que revisi aquesta recepta, ja que en "Calamarcets" li falta un accent .........., la qüestió és que en aquesta recepta no intervé cap calamar ......., ia més calamar no porta cap accent.
Amb una forta abraçada per a tothom. Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: