Gratinat amb Cantadur

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 quilo de patates
  • Sal
  • Pebre
  • Nou moscada
  • Mantega
  • ¼ de litre de llet sencera
  • ¼ de litre de crema
  • 200 grams de formatge ratllat
  • 100 grams Cantadur amb sabor de la teva preferència

2 racions

Elaboració

Renta les patates i pela-les a rodanxes gruixudes d'aproximadament 1 cm.
Greixa la forma per al forn amb una mica de mantega o oli.
Col•loca la primera capa de patates a la forma greixada.
Escampa pel damunt, una mica de sal, pebre i nou moscada.
Repeteix capes fins que les patates s'han esgotat.
A la capa superior, estén el formatge Cantadu. Després escampa la meitat del formatge ratllat i aboca al damunt, la llet i la nata.
Finalment, escampa el formatge restant, per sobre, i cou al forn, de 45 a 60 minuts, a 200 graus o fins que tingui un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1031 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: