Pastis de Poma i Albercoc

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 pomes àcides
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 50 g d'albercocs secs
  • 50 g de sucre
  • 1 beina de vainilla
  • 1,5 dl de suc de poma
  • 2 cullerades de brandi d'albercoc
  • 1 massa de pasta de full, rectangular (26 x 42 cm)
  • 2 cullerades d'ametlles en flocs o ametlla en bastonets
  • 100 g de sucre glacé
  • 3 cullerades de suc de llimona

6 racions

Elaboració

Pela les pomes a quarts, treu les llavors i talla en grills fins, barreja amb el suc de llimona.
Talla els albercocs a quarts i la beina de vainilla al llarg, raspa la medul•la i reserva.
Cou les rodanxes de poma, els albercocs, el sucre, la vainilla i el suc de poma en una paella gran, a foc lent, fins que les pomes s'han desintegrat i que tot el líquid sagí reduït.
Perfuma amb el brandi d'albercoc i deixa refredar.
Tallar la pasta de full en 6 quadrats d'uns 13 cm.
Estén el farciment al centre de cada quadrat, mulla les puntes dels triangles de pasta amb una mica d'aigua i enganxa les puntes sobre el farciment, per la qual cosa se superposen amb força facilitat. Enforna i cou en el forn prees calfat a 200 graus durant uns 30 minuts.
Mentrestant, torre les ametlles en una paella sense oli.
Prepara la cobertura (glasejat), mesclant el sucre en pols amb el suc de llimona.
Pinzella els pastisos de poma i albercoc encara calentes amb el glacejat i escampa-hi pel damunt les ametlles.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

736 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: