Porros enrotllats amb Filets de Palaia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cullerades de llavors de sèsam
  • 400 g de porros
  • 2 cullerades d’oli
  • 1 llimona
  • 2,5 dl de crema
  • Sal.
  • Pebre.
  • 12 filets de palaia, cadascun d'uns 70 g
  • 1 dl de llet
  • 5 branquetes d'anet

4 racions

Elaboració

Torra el sèsam en una paella sense greix fins que es torna lleugerament marro.
Talla els porros al llarg i talla a tires de 3 cm de llarg i 5 mm d'ample.
Salta el porro en l'oli durant uns 3 minuts.
Finament ratlla la pela de llimona.
Esprem la llimona.
Afegeix la ratlladura i el suc de llimona als porros.
Agrega la crema i deixar bullir una mica.
Assaona amb sal i pebre.
Escalfa el forn a 180 graus.
Esbandeix el peix amb aigua corrent i asseca amb paper de cuina.
Assaona amb sal i pebre.
Barreja la meitat dels porros amb les llavors de sèsam i reparteix sobre els filets de peix.
Enrotlla els filets i assegura cada un amb un escuradents.
Posa la resta de porros en una safata per gratinar ben greixada, i al damunt col•loca els rotllos de peix.
Agrega la crema.
Tapa i cuina al centre del forn, durant uns 20 minuts.
Abans de servir reparteix pel damunt forca anet ben picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

755 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: