Tiramisú de pinya

Ingredients

  • 400 g de pinya (en llauna)
  • 250 g de mascarpone
  • 250 g de formatge quark
  • 80 g de sucre glaç
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • 50 ml de licor de coco
  • 250 ml de crema batuda
  • 20 peses de Melindros
  • 4 rodanxes, de pinya de llauna
  • 4 peses de Physalis per decorar

4 racions

Elaboració

Per al tiramisú de pinya es poden utilitzar, trossos de pinya dolça en conserva
Cola el suc, recull en un recipient i reserva.
Treu aproximadament dos terços de la pinya, barreja i tritura fins a obtenir un puré ben fi.
Talla el rest de pinya a trossets ben petits i barreja seguidament amb el puré.
Prepara un bol gros i bes afegint a poc a poc el mascarpone, el sucre, el sucre de vainilla, el quark així com unes gotes de licor de coco.
Treu la crema de la nevera i bat en un recipient alt, amb una batedora elèctrica de mà, fins que quedi ben muntada.
Barreja la meitat amb la barreja de Quark i mascarpone.
Col•loca crema en els gots o copes, de postres preparats i a continuació, afegeix el puré de pinya pel damunt
Submergeix els melindros en el suc de pinya reservat, breument, perquè xuclen el suc en molt poc temps.
Col•loca els melindros sobre el puré de fruita i estén una altra capa de crema sobre ells, i finalment una rodanxa de pinya i el fruit Physalis.
Posa els gotets a la nevera durant almenys una hora.
Serveix com a postres o berenar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1683 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: