Pesto de Tomàquets Secs

Ingredients

  • 4 tomàquets secs
  • 1 all
  • 1 cullerada de pinyons
  • 50 grams de formatge parmesà
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 mica de sal i de pebre

4 racions

Elaboració

Deixa els tomàquets en remull, amb aigua freda, durant 30 minuts
Escórre els tomàquets remullats
Col.loca en el got de la trituradora, afegeix l'all, els pinyons, el formatge, i 4 cullerades d'oli.
Assaona am sal i pebre.
Tritura fins a obtenir una salsa cremosa

Notes

A la nevera, en un pot de vidre, i cobert amb oli, es conserva molt de tems


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1092 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!