Rotlle de gall dindi rostit a baixa temperatura

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de pit de gall dindi
  • 1 pebrot vermell
  • 3 cullerades de xilis o picant al teu gust
  • Sal
  • Una mica de pebre vermell dolc

4 racions

Elaboració

Treu la carn de la nevera i reserva una hora i mitja, a temperatura ambient, abans de cuinar.
Escalfa el forn a 80 graus.
Renta el pit de gall dindi, asseca i tall de manera que el resultat sigui un disc gran o encarrega que tel prepari el carnisser.
Renta el pebrot, treu les llavors i pica a daus petits.
Escampa una mica de sal, després cobreixi el disc, amb el formatge crema i ex ten pel damunt els pebrots tallats a daus
Enrotlla la carn i assegura amb dues agulles o lliga amb fil de cuina.
Assaona amb sal i pebre vermell i rosteix a foc viu per tot arreu.
Col•loca el termòmetre a la part més gruixuda i posa el rotllo al forn.
Cou a una temperatura de 80 graus durant 3 hores i mitja o quan el termòmetre et marqui la temperatura interna de 65 graus


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1486 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: