Rotlle de gall dindi rostit a baixa temperatura
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de pit de gall dindi
- 1 pebrot vermell
- 3 cullerades de xilis o picant al teu gust
- Sal
- Una mica de pebre vermell dolc
4 racions
Elaboració
Treu la carn de la nevera i reserva una hora i mitja, a temperatura ambient, abans de cuinar.
Escalfa el forn a 80 graus.
Renta el pit de gall dindi, asseca i tall de manera que el resultat sigui un disc gran o encarrega que tel prepari el carnisser.
Renta el pebrot, treu les llavors i pica a daus petits.
Escampa una mica de sal, després cobreixi el disc, amb el formatge crema i ex ten pel damunt els pebrots tallats a daus
Enrotlla la carn i assegura amb dues agulles o lliga amb fil de cuina.
Assaona amb sal i pebre vermell i rosteix a foc viu per tot arreu.
Col•loca el termòmetre a la part més gruixuda i posa el rotllo al forn.
Cou a una temperatura de 80 graus durant 3 hores i mitja o quan el termòmetre et marqui la temperatura interna de 65 graus
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1679 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.