Tàrtar de Salmó

Ingredients

  • 400 g de filet de salmó, molt fresc (llest per cuinar)
  • ½ Llimona
  • 1-2 escalunyes
  • 4 cullerades d'oli d'oliva, verge extra
  • 1-2 cullerades de cibulet picat
  • Pebre acabat de moldre
  • Sal del mar, ben fina

4 racions

Elaboració

Renta el filet de salmó amb aigua freda, asseca i elimina el greix gris acuradament.
Talla el filet a llesques fines, després en tires i finalment en cubs molt petits.
Col·loca els cubs de salmó en un bol i posa en aigua amb gel perquè el Tàrtar es mantingui fred.
Esprem el suc de llimona.
Pela l’escalunya, talla a la meitat i trosseja finament, procurant que quedi el mes fina possible.
Barreja de tàrtar amb l'escalunya, agrega l'oli d'oliva, i condimenta al gust, amb sal, pebre i suc de llimona.
Finalment, afegeix el cibulet picat.
Amb l'ajuda d'una anella metàl·lica de cuina, petita, prepara tres porcions de tàrtar amb una o dues cullerades de tàrtar i serveix al plat de cada comensal.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2070 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Algú ha demanat que revisi la recepta Tàrtar de salmó, però no fa cap comentari del que cal revisar. Si no em contesta
comentant el que s'ha dit, faig clic a l'avís i la recepta queda com està
Amb una forta abraçada
joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: