Gelat amb Alvocat i Xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 alvocats
  • 4 cullerades de suc de llima
  • 100 g de sucre glaç
  • 100 g de crema doble
  • 100 g de iogurt grec natural
  • 50 g d'encenalls de xocolata

4 racions

Utensilis

Màquina de fer gelats

Elaboració

Talla els alvocats en dues parts, retira el pinyol i amb l’agut d'una cullera, treu la polpa de cada meitat, posa en un bol, ruixa amb el suc de llima, i afegeix el sucre, la crema doble i el iogurt.
Fes un puré amb una batedora de mà. Omple la barreja en una màquina de fer gelats i deixa que es congeli la barreja. També la massa es pot congelar en un recipient apropiat d'1 a 2 hores en un congelador normal.
Remena cada 30 minuts amb un batedor. Barreja bé els xips de xocolata en el gal·lat. Deixa el gelat al congelador per què s’endureixi.
Col·loca el gelat en copes o amb gots de postres i escampa per sobre, encenalls de xocolata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1216 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: