Sopa amb carn picada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

  • 500 g de carn picada
  • 8 dl de brou de carn
  • 1 paquet de verdures congelades (bròquil, coliflor, pastanagues)
  • 350 ml de suc de tomàquet
  • 800 g de tomàquets picats
  • 2 culleradetes de barreja d'espècies
  • Formatge parmesà acabat de ratllar

4 racions

Elaboració

En una paella gran fregeix la carn picada.
Afegeix el brou, les verdures, el suc de tomàquet, els tomàquets picats i les espècies.
Porta a ebullició.
Continua cuinant a foc lent fins que les verdures estiguin cuites.
Serveix amb formatge parmesà i llesques de bagueta.
També pots afegir pasta ja cuita, just abans del final.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1181 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: