Gratinat de patates i coliflor

Categoria:
Recepta per
Origen: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de patates
  • 300 g de coliflor
  • 1 tassa de crema de llet
  • 200 ml de brou de verdures, ben fort
  • 200 g d’emmental ratllat

4 racions

Elaboració

Pela les patates i tallar a rodanxes, cuina a foc lent durant uns 10 minuts en una olla.
Mentrestant, separa i esbandeix en aigua freda, els remets de la coliflor.
Bull el brou amb la crema batuda i treu del foc
Distribueix les patates cuites i la coliflor en una font de forn, afegeix la salsa de crema i brou i escampa generosament pel damunt el formatge.
Gratina al forn a 200 graus durant uns 30 minuts i punxa amb un ganivet per assegurar que tot està cuit.


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1239 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!