Sopa de peix

Ingredients

  • Dona al voltant d'1 litre i ½ de sopa
  • 1 cullerada de mantega
  • 100 g de porro, tallat a tires fines
  • 1 ceba, finament picada
  • 1 gra d'all, finament picat
  • 2 tomàquets, pelats, trossejats, sense les llavors
  • 3 pastanagues a tires
  • 1 peça d'api a tires
  • 4 dl de vi blanc sec
  • 2 dl d’aigua
  • 1 cullerada de julivert, finament picat
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 1 fulla de llorer
  • 1 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 600 g de filets de peix, eventualment sense la pell
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada de farina blanca
  • 2 dl de crema

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 60 graus,
Preescalfa la sopera i els plats per sopa
Calenta la mantega i cou a foc lent l’all, el porro i la ceba, en quant s’hagi evaporat el líquid afegeix els tomàquets, la pastanaga i l'api, agrega la resta d'ingredients, la fulla de llorer, les especies i redueix el foc, tapa i cou a foc lent aproximadament uns 10 minuts
Talla els filets de peix en trossos iguals, afegeix a la cassola i cou uns 2 minuts sense que l’aigua bulli.
Amb una escumadora, retira el peix i les verdures, escorre bé i retira la fulla de llorer. Tapa i reserva en un lloc calent.
Barreja bé la mantega i la farina, bull la sopa i redueix el foc afegeix petites porcions de mantega remenant amb un batedor, i cuina a foc lent durant uns 10 minuts. Agrega la crema, porta a ebullició i aboca a la sopera, afegeix de nou el peix i les verdures, i serveix de seguida


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!