Sopa de peix
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dona al voltant d'1 litre i ½ de sopa
- 1 cullerada de mantega
- 100 g de porro, tallat a tires fines
- 1 ceba, finament picada
- 1 gra d'all, finament picat
- 2 tomàquets, pelats, trossejats, sense les llavors
- 3 pastanagues a tires
- 1 peça d'api a tires
- 4 dl de vi blanc sec
- 2 dl d’aigua
- 1 cullerada de julivert, finament picat
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 fulla de llorer
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 600 g de filets de peix, eventualment sense la pell
- 1 cullerada de mantega
- 1 cullerada de farina blanca
- 2 dl de crema
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 60 graus,
Preescalfa la sopera i els plats per sopa
Calenta la mantega i cou a foc lent l’all, el porro i la ceba, en quant s’hagi evaporat el líquid afegeix els tomàquets, la pastanaga i l'api, agrega la resta d'ingredients, la fulla de llorer, les especies i redueix el foc, tapa i cou a foc lent aproximadament uns 10 minuts
Talla els filets de peix en trossos iguals, afegeix a la cassola i cou uns 2 minuts sense que l’aigua bulli.
Amb una escumadora, retira el peix i les verdures, escorre bé i retira la fulla de llorer. Tapa i reserva en un lloc calent.
Barreja bé la mantega i la farina, bull la sopa i redueix el foc afegeix petites porcions de mantega remenant amb un batedor, i cuina a foc lent durant uns 10 minuts. Agrega la crema, porta a ebullició i aboca a la sopera, afegeix de nou el peix i les verdures, i serveix de seguida
Etiquetes:
Peix Sopa
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1205 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La polenta jo la faig sempre amb "BRAMATA", que és el blat de moro molt gruixut, necessita més tems de cocció, però és...
Amic Moisès: Per 2 persones jo posaria 1 cullerada de mantega, ja he rectificat la recepta. Una abraçada. joan.c
Amic Moisès. Per als que li agrada la pasta, jo sempre calculo 100 grams per persona, per 4 persones 100 grams més, pensa...
Amic Moisès M'agrada que t'agradin les meves receptes de pasta, Aquí a Suïssa se'n menja molt freqüent, ja aniré,...
Amic Quim: Abans de publicar la meva recepta, ja baix donar un cop d'ull a la teva, per veure les diferències. Una...