Sopa de patates amb carabassa

Ingredients

  • 700 g de patates farinoses
  • 300 g de carabassa neta
  • 200 g de tomàquets pelats
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 2 dents d’all
  • 2 litres de brou de verdures
  • Pebre, sal
  • 2 fulles de llorer
  • 1 clavell d’olor
  • 50 g de nata
  • 1 grapat de llavors de carabassa
  • 2 cullerades d’oli (oli de llavor de carabassa)

4 racions

Elaboració

Pela i talla a daus les patates, la carabassa, els tomàquets, la pastanaga, la ceba, i l’all.
Fregeix les cebes i l'all en una mica d'oli.
Desglaça amb el brou, afegeix les verdures tallades en cubs i el clau d’olor.
Assaona amb pebre, sal i les fulles de llorer i cuina a foc lent cobert durant 20 minuts.
Retira les fulles de llorer i el clau d’olor, i tritura tot fins que quedi un puré ben fi
No deixis que bulli més la sopa i barreja amb la crema fresca.
Torre en una paella sense grassa les llavors de carabassa.
Distribueix la sopa en plats de servir, escampa-hi les llavors torrades de carabassa i rega amb unes gotes d’oli de llavors.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: