Milaneses enrotllades amb camembert, poma i pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 50 grams de nous
  • 125 grams de Camembert
  • ½ poma
  • 8 llesques de pernil
  • 4 milaneses de porc a 140 grams, picades ben planes per al carnisser
  • Sal, pebre
  • 4 cullerades de mantega
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • 8 escuradents

4 racions

Elaboració

Pica grollerament les nous.
Talla el Camembert a octaus,
Talla la poma en 4 trossos.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Prepara 2 llesques de pernil gairebé superposades per un cantó. Col·loca a sobre 2 peces de camembert, 1 tros de poma i escampa pel damunt nous i enrotlla.
Posa les milaneses sobre la superfície de treball i assaona amb sal i pebre, col·loca al damunt un rotllo de pernil preparat, enrotlla novament i assegura amb escuradents.
Fregeix en la mantega, a foc mitja durant uns 10 minuts.
Treu de la paella i espolsa’ls amb pa ratllat.
Posa els rotllos en una safata, folrada amb paper d’enfornar i acaba de cuinar a 180 graus, uns 5 minuts més.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!