Kassel - carn de porc cuita i fumada, similar al Bacon

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 rodanxes de carn de porc sense os, fumada
  • 1 tassa de crema de llet
  • 2 tasses de Crema fresca d'herbes
  • 100 g de formatge Gouda ratllat

4 racions

Elaboració

Col·loca les rodanxes de carn en una safata de forn.
Barreja la crema amb la crema fresca i aboca sobre les rodanxes de carn, enforna i cuina al forn, a 200 graus de 25 a 30 min.
Escampa-hi el formatge i gratina uns 10 minuts més.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1024 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: