Kassel - carn de porc cuita i fumada, similar al Bacon
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 rodanxes de carn de porc sense os, fumada
- 1 tassa de crema de llet
- 2 tasses de Crema fresca d'herbes
- 100 g de formatge Gouda ratllat
4 racions
Elaboració
Col·loca les rodanxes de carn en una safata de forn.
Barreja la crema amb la crema fresca i aboca sobre les rodanxes de carn, enforna i cuina al forn, a 200 graus de 25 a 30 min.
Escampa-hi el formatge i gratina uns 10 minuts més.
Serveix de seguida
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1024 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.