Kassel - carn de porc cuita i fumada, similar al Bacon

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 rodanxes de carn de porc sense os, fumada
  • 1 tassa de crema de llet
  • 2 tasses de Crema fresca d'herbes
  • 100 g de formatge Gouda ratllat

4 racions

Elaboració

Col·loca les rodanxes de carn en una safata de forn.
Barreja la crema amb la crema fresca i aboca sobre les rodanxes de carn, enforna i cuina al forn, a 200 graus de 25 a 30 min.
Escampa-hi el formatge i gratina uns 10 minuts més.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

848 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: