Salsa per amanides

Ingredients

Ingredients per a 1 litre:

  • 1 ceba tallada a quarts
  • 20 grams de Pasta o granulat de brou de carn
  • 2 dl d'aigua
  • 1 gra d'all
  • Posa aquests ingredients en una cassola i cuina durant 20 minuts.

Per barreja:

  • 2 culleradetes de sal
  • 50 grams de salsa de tomàquet
  • 30 grams de mostassa
  • 3 dl d'oli d'oliva
  • 1 dl de vinagre de vi
  • 1 dl de vinagre balsàmic
  • 2 cullerades de salsa Worcestershire
  • 20 grams de preparat d’herbes aromaticas
  • 2 dl d'aigua per afegir

1 racions

Elaboració

Barreja tots els ingredients i reserva a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3895 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Hola Joan,

No te nom aquesta salsa?
Joan Corminas diu:
Amic Josué
Aquesta recepta no té cap nom, solament és una improvisació amb altres ingredients que vaig afegir, per això li vaig donar el nom de "Salsa per amanides"
Si vols, ten permís per batejar-la ....
Amb una forta abraçada
joan.c
Josuè O'Donell diu:
He he...

Gràcies Joan, però si algú l'ha de batejar, que sigui el seu pare.

Una abraçada!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: