Salsa per amanides
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients per a 1 litre:
- 1 ceba tallada a quarts
- 20 grams de Pasta o granulat de brou de carn
- 2 dl d'aigua
- 1 gra d'all
- Posa aquests ingredients en una cassola i cuina durant 20 minuts.
Per barreja:
- 2 culleradetes de sal
- 50 grams de salsa de tomàquet
- 30 grams de mostassa
- 3 dl d'oli d'oliva
- 1 dl de vinagre de vi
- 1 dl de vinagre balsàmic
- 2 cullerades de salsa Worcestershire
- 20 grams de preparat d’herbes aromaticas
- 2 dl d'aigua per afegir
1 racions
Elaboració
Barreja tots els ingredients i reserva a la nevera.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3895 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.