Salsa per amanides

Ingredients

Ingredients per a 1 litre:

  • 1 ceba tallada a quarts
  • 20 grams de Pasta o granulat de brou de carn
  • 2 dl d'aigua
  • 1 gra d'all
  • Posa aquests ingredients en una cassola i cuina durant 20 minuts.

Per barreja:

  • 2 culleradetes de sal
  • 50 grams de salsa de tomàquet
  • 30 grams de mostassa
  • 3 dl d'oli d'oliva
  • 1 dl de vinagre de vi
  • 1 dl de vinagre balsàmic
  • 2 cullerades de salsa Worcestershire
  • 20 grams de preparat d’herbes aromaticas
  • 2 dl d'aigua per afegir

1 racions

Elaboració

Barreja tots els ingredients i reserva a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4031 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Hola Joan,

No te nom aquesta salsa?
Joan Corminas diu:
Amic Josué
Aquesta recepta no té cap nom, solament és una improvisació amb altres ingredients que vaig afegir, per això li vaig donar el nom de "Salsa per amanides"
Si vols, ten permís per batejar-la ....
Amb una forta abraçada
joan.c
Josuè O'Donell diu:
He he...

Gràcies Joan, però si algú l'ha de batejar, que sigui el seu pare.

Una abraçada!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: