Patates bullides amb pell, fregides, i acompanyades amb ou ferrat

Ingredients

  • 1,2 kg de patates bullides amb pell
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • Mantega
  • 1 ceba.
  • Oli
  • 8 ous
  • Sal I pebre
  • 2 branquetes de julivert

4 racions

Elaboració

Pela les patates bullides, i talla en trossos petits.
Barreja amb el pa ratllat.
Fon, abundant mantega en una paella gran.
Sofregeix les patates a foc mitjà, remenant ocasionalment, durant uns 10 minuts.
Mentrestant, talla les cebes en meitats i cada meitat a tires
En una segona paella, amb una mica d'oli, fregeix els ous.
Agrega la ceba a les patates i fregeix durant uns 5 minuts.
Serveix les patates i els ous assaonats amb sal i pebre.
Pica el julivert i escampa pel damunt.
Serveix aquest plat amb una bona amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2876 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: