Amanida estiuenca de formatge i salsitxa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 cullerada de mostassa granulada
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic blanc
  • 3 cullerades d'oli o maionesa
  • ½ dl de brou vegetal ben fort
  • 3 cullerades de iogurt natural
  • 1 gra d'all
  • 1 manat de julivert
  • Sal i pebre, segons sigui necessari
  • 1 ceba vermella
  • 1 cogombre
  • 250 grams de tomàquets xerri
  • 4 Cervelats
  • 150 grams de formatge Gruyère

4 racions

Elaboració

Posa en un got mesurador la mostassa, el vinagre, el brou, l'oli, el iogurt i l'all, arrenca les fulles de julivert i afegeix al got. Tritura el conjunt fis a obtenir una emulsió, assaona al gust i reserva.
Talla la ceba en cèrcols.
Pela parcialment el cogombre, talla per la meitat longitudinalment, i talla en cubs petits.
Talla a la meitat els tomàquets.
Pela les salsitxes Cervelats, talla per la meitat longitudinalment i talla en rodanxes, talla el formatge en tires i després en daus.
Afegeix tot a la salsa, barreja be i reposa a la nevera com a mínim 2 hores a fi de que s’aromatitzi el conjunt.
Serveix amb pa integral o una baguet ben cuita


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2302 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: