Mousse de flor de saüc amb salsa de maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 gots d'un contingut de 2,5 dl
Mousse:
- 1,5 dl de xarop de flor de saüc
- 4 fulles de gelatina, remullades en aigua freda
- 2 cullerades de sucre
- 2,5 dl de sèrum de llet
- 1 llimona, suc
- 2 dl de crema, batuda.
Salsa:
- Talla 400 g de maduixes en trossos
- 90 grams de sucre glacé
- ½ cullerada de suc de llimona
- Reserva unes maduixes per adornar.
4 racions
Elaboració
Mousse:
Calenta el xarop de flor de saüc.
Agrega la gelatina espremuda en el xarop i deixa que es dissolgui bé.
Afegeix el sucre, i deixa refredar el xarop a temperatura ambient.
Afegeix el sèrum de llet i el suc de llimona, posa a la nevera i deixa que espessí lleugerament.
Agrega la nata batuda i distribueix la mousse en gots o copes.
Tapa i deixa reposar a la nevera durant 2 a 3 hores.
Salsa:
Barreja tots els ingredients i fes un puré.
Posa una mica de salsa sobre la mousse, i adorna amb les maduixes reservades.
Serveix a part, la resta de salsa al moment de servir.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1897 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.