Mousse de flor de saüc amb salsa de maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 gots d'un contingut de 2,5 dl
Mousse:
- 1,5 dl de xarop de flor de saüc
- 4 fulles de gelatina, remullades en aigua freda
- 2 cullerades de sucre
- 2,5 dl de sèrum de llet
- 1 llimona, suc
- 2 dl de crema, batuda.
Salsa:
- Talla 400 g de maduixes en trossos
- 90 grams de sucre glacé
- ½ cullerada de suc de llimona
- Reserva unes maduixes per adornar.
4 racions
Elaboració
Mousse:
Calenta el xarop de flor de saüc.
Agrega la gelatina espremuda en el xarop i deixa que es dissolgui bé.
Afegeix el sucre, i deixa refredar el xarop a temperatura ambient.
Afegeix el sèrum de llet i el suc de llimona, posa a la nevera i deixa que espessí lleugerament.
Agrega la nata batuda i distribueix la mousse en gots o copes.
Tapa i deixa reposar a la nevera durant 2 a 3 hores.
Salsa:
Barreja tots els ingredients i fes un puré.
Posa una mica de salsa sobre la mousse, i adorna amb les maduixes reservades.
Serveix a part, la resta de salsa al moment de servir.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1783 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c