Mousse de flor de saüc amb salsa de maduixes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 gots d'un contingut de 2,5 dl

Mousse:

  • 1,5 dl de xarop de flor de saüc
  • 4 fulles de gelatina, remullades en aigua freda
  • 2 cullerades de sucre
  • 2,5 dl de sèrum de llet
  • 1 llimona, suc
  • 2 dl de crema, batuda.

Salsa:

  • Talla 400 g de maduixes en trossos
  • 90 grams de sucre glacé
  • ½ cullerada de suc de llimona
  • Reserva unes maduixes per adornar.

4 racions

Elaboració

Mousse:

Calenta el xarop de flor de saüc.
Agrega la gelatina espremuda en el xarop i deixa que es dissolgui bé.
Afegeix el sucre, i deixa refredar el xarop a temperatura ambient.
Afegeix el sèrum de llet i el suc de llimona, posa a la nevera i deixa que espessí lleugerament.
Agrega la nata batuda i distribueix la mousse en gots o copes.
Tapa i deixa reposar a la nevera durant 2 a 3 hores.

Salsa:

Barreja tots els ingredients i fes un puré.
Posa una mica de salsa sobre la mousse, i adorna amb les maduixes reservades.
Serveix a part, la resta de salsa al moment de servir.


Recepta de cuina de Mousse de flor de saüc amb salsa de maduixes
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1783 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: