Gerds calents amb gelat de vainilla

Ingredients

  • 4 porcions de gelat de vainilla
  • 250 grams de gerds, poden ser congelats
  • 10 grams de mantega
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 taronja
  • Suc de ½ llimona,
  • 0,5 dl de licor de gerds
  • 0,5 dl de brandi.

4 racions

Elaboració

Escalfa la mantega en la paella, per flameja.
Afegeix el sucre i deixa caramel·litzar.
Desglaça amb el suc de taronja i llimona i deixa reduir a la meitat.
Agrega els gerds i amb girs suaus cuina breument.
Afegeix el licor de gerds i el brandi, encén i flameja.
Reparteix els gerds flamejats sobre el gelat i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1573 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: