Gerds calents amb gelat de vainilla

Ingredients

  • 4 porcions de gelat de vainilla
  • 250 grams de gerds, poden ser congelats
  • 10 grams de mantega
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 taronja
  • Suc de ½ llimona,
  • 0,5 dl de licor de gerds
  • 0,5 dl de brandi.

4 racions

Elaboració

Escalfa la mantega en la paella, per flameja.
Afegeix el sucre i deixa caramel·litzar.
Desglaça amb el suc de taronja i llimona i deixa reduir a la meitat.
Agrega els gerds i amb girs suaus cuina breument.
Afegeix el licor de gerds i el brandi, encén i flameja.
Reparteix els gerds flamejats sobre el gelat i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1507 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: