Crostini amb gambetes i ous de peix

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams de gambetes petites, pelades o en salmorra
  • ½ manat d'anet
  • 4 cullerades d'oli
  • 1 cullerada de vinagre de vi blanc
  • Sal i pebre
  • 150 grams de raves
  • 4 llesques de pa de sègol amb massa fermentada a 50 grams
  • 20 g de mantega
  • 2 cullerades d'ous de peix, rogen, caviar negre, ous de truita o lumpus

4 racions

Elaboració

Renta les gambetes, esbandeix i escorre.
Eixuga amb una tovallola de paper de cuina.
Del manat d'anet retira a part una mica per adornar i pica la resta.
Barrejar amb l'oli, el vinagre i les gambetes.
Assaona amb sal i pebre.
Talla els raves en tires fines.
Unta les llesques de pa amb mantega.
Cobreixi amb raves i gambetes.
Serveix amb l'anet reservat i els ous de peix pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

977 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!