Hamburgueses de bacallà

Ingredients

  • 600 grams de filets de bacallà dessalat
  • 100 grams de flocs de blat de moro
  • 1 cullerada de farina blanca
  • 1 ou fresc
  • 1 cullerada de mostassa
  • 1/2 manat de farigola
  • 1/2 manat de julivert
  • 1 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • Oli per fregir

4 racions

Elaboració

Tallar filets de bacallà toscament, barreja amb els cereals, la farina, l'ou i la mostassa.
Pica finament les herbes finament, i afegeix a la barreja, condimenta al gust, i pasta tots junts, fins que els ingredients formin una massa compacta.
Fes 12 pilotes i dóna la forma d'hamburguesa.
Fregeix en porcions, en l'oli, a foc suau, per cada costat durant uns 5 minuts.
Serveix amb una amanida i crema agra.

Notes

Pots substituir el bacallà dessalat per bacallà fresc o bé per un altre peix de carn ferma.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2456 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: