Pasta amb col arrissada

Ingredients

  • 150 grams de col kale
  • Aigua salada
  • 350 grams de pasta
  • 50 grams d'avellanes
  • 200 grams de pastanagues
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 30 grams de nabius secs
  • Salsa de nata líquida 1 dl de nata per cuina.

4 racions

Elaboració

Cuina la col kale en aigua bullen amb durant uns 4 minuts i escorre.
Cuina la pasta en aigua bullent amb sal fins que estigui al dente i escorre.
Aixafa en trossos grans les avellanes, torra-les en una paella sense oli i retira.
Amb un pelador de verdures, talla les pastanagues a tires i al llarg, i salta en l'oli durant uns 2 minuts.
Agrega a les pastanagues la col arrissada i la pasta, barreja bé i condimenta al gust, afegeix els nabius i la crema, i deixa que s'escalfi la barreja.
Serveix la pasta en plats i escampa les avellanes pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2079 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: