Panotxes de blat de moro al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 panotxes de blat de moro
  • Sal
  • 50 grams de mantega d'all
  • 100 grams de crema agra
  • 1 cullerada de Maionesa
  • 1 culleradeta de xili picant
  • 50 grams de Gruyère ratllat
  • Pebre
  • 1 llima.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el grill del forn a uns 200 graus.
Cuina en aigua i sal i a foc lent les panotxes de blat de moro
durant uns 15 minuts o fins que estigui al dente.
Rosteix amb el grill del forn durant uns 10 minuts amb calor directa.
Escampa la mantega d'all pel damunt de les panotxes de blat de moro.
Barrejar la crema agra amb la maionesa, el pebre i el formatge.
Assaona amb sal i pebre.
Pinzella les panotxes de blat de moro amb la salsa.
Pica el cibulet ben fi, i escampa per sobre de les panotxes de blat de moro.
Mulla les panotxes amb un rajolí de suc de llima.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: